12/06/2018

Samen respectvol scheiden!

Wanneer samenleven niet meer gaat.

Echtscheiding. Iedereen kan er zich wel iets bij voorstellen. Bovendien is de associatie met vechtscheiding nooit ver weg. Helaas. Echtscheiding. Vechtscheiding. Of hoe slechts één letter een wereld van verschil kan maken. Je wenst niemand een vechtscheiding toe en al zeker jezelf niet.

Want ook al zijn weinig dingen in het leven zo mooi als twee mensen  die voor mekaar kiezen en voor altijd samen blijven… de realiteit is anders. Sprookjes eindigen dan wel met ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’, maar dat gaat niet op voor elke relatie.

Wanneer je op een punt komt in je relatie waarop je beseft dat het zo echt niet meer  verder kan, verdien je geen vechtscheiding. En dat hoeft ook niet, want het leven is te kort voor een slopende relatiebreuk. Bovendien kan het anders. Echtscheidingsplanners biedt een alternatief onder de vorm van een vernieuwend totaalpakket. Met als rode draad het respect voor mekaar als ex-partner.

Adviseren, onderhandelen, bemiddelen en bijstand in de Rechtbank.

Echtscheidingsplanners gaat in eerste instantie de situatie van elke partij grondig analyseren om deze vervolgens in kaart te brengen in een geschreven advies. Vervolgens gaan partijen respectvol met mekaar onderhandelen over een exit-scenario. Indien nodig neemt ook een bemiddelaar plaats aan de onderhandelingstafel. Als de onderhandelingen en/of de bemiddeling niet tot een akkoord leiden gaat Echtscheidingsplanners nog een stapje verder. Snel en efficiënt wenden partijen zich samen met hun Echtscheidingsplanner tot de rechtbank.

Want een Echtscheidingsplanner adviseert, onderhandelt, bemiddelt  èn kan je zelfs bijstaan voor de rechtbank. Maar steeds respectvol. Samen respectvol scheiden. Kortom : Echtscheidingsplanners!