Onze troeven

Persoonlijk en efficiënt

Uw scheiding verloopt volgens een efficiënt traject dat moet leiden tot een onderling akkoord. Elke planner is specialist in conflictoplossing en focust op één doel: een onderhandelde oplossing. Een onderhandelde oplossing wordt beter uitgevoerd dan oplossingen die door de rechtbank worden opgelegd. Bovendien is uw planner van meet af aan uw persoonlijke advocaat. Hij of zij neemt de tijd om met u uw zaak grondig te bespreken. Bij ons geen online-formulieren of online-advies!

Vrijheid en zelfbeschikking

U behoudt uiteraard de vrijheid om op elk moment de onderhandeling stop te zetten en te opteren voor een klassieke echtscheidingsprocedure, al dan niet met onderlinge toestemming.

Knowhow en ervaring

Onze jarenlange praktijkervaring als advocaat garandeert dat wij de wet kennen en ook weten hoe de rechtbanken deze toepassen.

"Stropers blijven nu éénmaal de beste boswachters”.

Snel en betaalbaar

Door het unieke traject binnen een netwerk van specialisten kunnen wij elke partij efficiënt op maat begeleiden zonder ons te verliezen in nodeloze discussies of procedures.  Wij garanderen binnen de drie maanden ofwel een effectief akkoord ofwel dat u naar keuze de resterende discussiepunten door de Familierechtbank laat beoordelen of dat u een beroep doet op een bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken.  Zelfs in het geval de Rechtbank de knoop nog moet doorhakken, zorgen wij ervoor dat dit zo snel als mogelijk gebeurt, zonder vertragingen of andere afleidingsmaneuvers.

Echtscheidingsplanners hanteert bovendien vaste prijzen, dus geen dure en onaangename verrassingen.  Alles is voorzienbaar én budgetteerbaar.

Vertrouwelijkheid en behoud van rechten

Echtscheidingsplanners garandeert de waarborg van het beroepsgeheim en strikte vertrouwelijkheid. Partijen kunnen daarom in alle vrijheid met elkaar onderhandelen en communiceren.  Wanneer de onderhandelingen toch zouden afspringen, kan u zeker zijn dat de inhoud van de onderhandelingen niet tegen u gebruikt zal worden in een navolgende procedure.

Gedocumenteerd dossier

Uw planner maakt voor u een gedocumenteerd dossier op, ook wanneer de onderhandeling afspringt. In dat geval beschikt u minstens over een basisdossier dat kan dienen voor de verdere afwikkeling van de (echt)scheiding, wat dubbele kosten vermijdt.

Actief over heel België

Echtscheidingsplanners is actief over heel België. Wonen beide partijen over een grote afstand van elkaar, wij zorgen voor de gepaste echtscheidingsplanner in de buurt.

Vergelijking

In onderstaande tabel maken we een vergelijking tussen de voor- en de nadelen van de verschillende mogelijkheden om uit de echt te scheiden.  Deze resultaten zijn een weergave vanuit onze ervaringen en tonen aan dat scheiden met Echtscheidingsplanners de beste keuze is op de meeste vlakken!

Snelheid
Oplossing i.f.v.
Evenwicht
Advies
Prijs
Op maat
Zelfbeschikking
Notaris
Online
Echtscheidingsplanners
Procederen
Bemiddeling